Gode film – Liste over fede film på dvd og i biografen

Gode film 2012 og gode film 2013

Gode film 2012 og gode film 2013 – En fed film kan man næsten altid se – lige meget hvad. Og specielt, når der skal hygges i stuen – hvad enten det er alene, sammen med kæresten eller vennerne. Det er altid rart at vide, hvad andre kan lide, når det kommer til filmunderholdning, så du kan opdage nye eller gamle filmtitler, du ikke lige kendte til.

Annoncer

2012

Der er kommet rigtig meget godt i 2012. Her sidst i 2012 ser vi blandt andet Hobitten, som er den længe ventede efterfølger af Ringenes Herre-trilogien. Det er i eventyrgenren og måske ikke lige noget for dig – eller omvendt lige din stil – og der er selvfølgelig også mange andre gode film i 2012 at tage med i betragtning. Men Hobitten er en af den helt store, og du skal i hvert fald ikke være eventyrsfilmelsker for at kunne lide den slags.

Annoncer

Den nye Batman-film er også en af de helt gode, som du bør se. Den har dybde, er lang, og skuespillerne spiller eminent. Den er helt sikkert et kig værd.

Har du andre bud på, hvad der var godt i 2012, og hvad man skal se, er du meget velkommen til at lægge en kommentar nederst i artiklen.

Gode film 2012 og gode film 2013

2013

Da vi i skrivende stund ikke er kommet ind i 2013 og dermed ikke kan se, hvilke gode film i 2013, der er, vil jeg anbefale dig at kigge forbi hjemmeside IMDB.com, hvor du netop kan se den slags. Her finder du lister over ældre såvel som nye filmtitler, der har været i biografen og er kommet på dvd.

Liste

Som nævnt kan du bruge IMDB.com til at se gode lister. De har også en liste over de mest populære titler overhovedet – og meget mere. Det fede er, at du også kan lave dine egne lister over favoritfilm. Mulighederne er rigtig mange.

Video

Herunder kan du se lidt om den nye Hobitten.

Dine anbefalinger og anmeldelser

Kom gerne med dine bud på, hvad man skal se i biografen eller på dvs netop nu. Du er også velkommen til at skrive en lynhurtig anmeldelse eller to, hvis det skulle være.

Denne artikel omhandler: , , , ,

Læg en kommentar